top of page

LEREN CROSSBODY TAS

Ik ben Eva en heb al sinds klein een enorme passie voor sieraden. Inmiddels bied ik in mijn webshop ook tassen aan. Een cossbody tas is een tas die je kruislings over je bovenlichaam draagt. Dat is op het moment in de mode. Zou jij graag een leren crossbody tas willen dragen? Dan ben je in mijn webshop aan het juiste adres. Hier vind je namelijk prachtige tassen.

Een handtas als leren crossbody tas

Een handtas met een lange schouderband doet prima dienst als leren crossbody tas. Ook een schoudertas kan op deze manier gedragen worden. Vooral de schouderband van de tas is zeer belangrijk. Deze moet namelijk in lengte verstelbaar zijn. Zo valt de leren crossbody tas precies op de juiste hoogte. Wat de juiste hoogte is, is overigens geen vast gegeven, maar verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van je persoonlijke wensen. De ene persoon draagt de leren crossbody tas graag hoger op de borst, terwijl een ander de tas meer op heuphoogte draagt. Er zijn veel tassen die als crossbody tas gedragen kunnen worden.

Leren crossbody tas: Tekst
IMG_1567_edited_edited_edited.jpg

DE PERFECTE LEREN CROSSBODY TAS VOOR DAMES

Ben jij op zoek naar de mooiste leren crossbody tas voor dames? Dan ben je hier aan het juiste adres. In mijn webshop kun je namelijk een prachtige leren tas bestellen. De tassen in die ik aanbied zijn van een soepel leer gemaakt. Hierdoor blijven de tassen een lange tijd mooi. De tassen zijn uniek en kun je omschrijven als echte blikvangers. Je kunt ze bij daadwerkelijk iedere gelegenheid dragen.

Leren crossbody tas: Over ons

BEKIJK OOK EENS DE OVERIGE ARTIKELEN IN DE WEBSHOP

Voor een leren crossbody tas ben je hier aan het juiste adres, maar ik raad je aan om ook de overige producten in de webshop eens goed te bekijken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de satijnen armbandjes die je hier kunt bestellen. Ik bied diverse handgemaakte armbanden aan. Deze sieraden zijn met zorg gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit.

Meer weten over de leren crossbody tas?

Wil jij graag meer weten over de leren crossbody tas die je hier kunt bestellen? Neem dan contact met me op, zodat ik al je vragen kan beantwoorden. Hetzelfde geldt natuurlijk als je vragen hebt over een van de andere producten op de webshop. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website om al jouw vragen te laten beantwoorden. Ik zal je zo snel mogelijk een mailtje terugsturen.

Leren crossbody tas: Tekst
bottom of page