top of page

HANDGEMAAKTE ARMBANDJES

Ik ben Eva en ben in het dagelijkse leven werkzaam als leerkracht op de basisschool. Ik ben al van kleins af aan bezig met het maken van sieraden. Inmiddels heb ik mijn eigen sieradenlijn, met onder andere handgemaakte armbandjes. Dit is echt mijn passie en ik vind het fantastisch dat ik nu de mogelijkheid heb om mijn passie met anderen te delen. Ben jij op zoek naar een leuk armbandje? Dan zijn mijn handgemaakte armbandjes een uitstekende keuze. In mijn webshop kun je onder andere satijnen armbandjes bestellen. Ik raad je aan om echt even de tijd te nemen als je mijn collectie gaat bekijken, want uitgebreid is de collectie zeker.

Handgemaakte armbandjes: Tekst
Handgemaakte armbandjes

KLEURRIJKE HANDGEMAAKTE ARMBANDJES

De handgemaakte armbandjes uit mijn collectie zijn ontzettend kleurrijk. Hierdoor krijgen de armbandjes een leuke zomerse uitstraling. Je kunt verschillende armbandjes combineren voor een nog vrolijkere uitstraling. De armbandjes zijn bovendien goed te combineren met vrijwel iedere kledingstijl. Ik raad je dan ook aan om zelf eens uit te proberen hoe de armbandjes jou zullen staan. Je zult zeker tevreden zijn! De armbandjes zijn met zorg gemaakt en zijn dan ook van hoge kwaliteit.


Naast handgemaakte armbandjes bied ik tegenwoordig ook prachtige leren tassen aan. Ik raad je aan om ook deze eens te bekijken, want ook deze tassen zul je niet snel ergens anders tegenkomen.

Handgemaakte armbandjes: Over ons

MIJN HANDGEMAAKTE ARMBANDJES ZIJN ALLESBEHALVE DUUR

De handgemaakte armbandjes die je in mijn webshop kunt bestellen zijn allesbehalve duur. Voor de triple bracelet betaal je bijvoorbeeld slechts € 15,50. Bekijk daarnaast ook eens de triple stones bracelet. Deze prachtige armbandjes kosten je slechts € 16,50. Zo zijn alle accessoires in mijn webshop betaalbaar en ben je nooit te duur uit. Aan armbandjes is in de webshop overigens zeker geen gebrek. Aangezien het maken van de armbandjes mijn hobby is, ben ik hier veel mee bezig. Ik voeg dan ook constant nieuwe armbandjes toe aan mijn collectie. Inmiddels zijn de armbandjes niet alleen meer in mijn eigen webshop te vinden, maar worden ze ook op verschillende verkooppunten aangeboden.

Vragen over de armbandjes of over de webshop? Stel ze gerust!

Heb je vragen over de handgemaakte armbandjes in de webshop? Stel je vragen dan gerust! Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de webshop indien je vragen hebt of hulp nodig hebt. Ik zal je dan zo snel mogelijk een mailtje terugsturen. Ik vind ook service namelijk zeer belangrijk.

Handgemaakte armbandjes: Tekst
bottom of page